Vendndodhje

Mbretëria e Bashkuar dhe Shqipëria

Misioni yne

Ne punojmë në Shqipëri për të mbështetur sundimin e ligjit dhe reformat ekonomike që i kërkohen Shqipërisë për të përmbushur kushtet për anëtarësim në BE. Ne punojmë ngushtë me autoritetet shqiptare për të zvogëluar efektin që ka krimi i organizuar dhe emigrimi i paligjshëm në Mbretërinë e Bashkuar.

Prioritetet

Dokumenta

Njoftimet tona

Organizatat

Ambasada Britanike Tiranë

Ne mbështesim përparimin e Shqipërisë drejt anëtarësimit në BE përmes mbështetjes për gjyqësorin dhe reformën e sundimit të ligjit. Kjo punë gjithashtu mbështet qëllimet e Mbretërisë se Bashkuar për të reduktuar krimin e organizuar që ndikon në të dy vendet tona.

Shiko profilin e plote dhe kontaktet

British Embassy Tirana

Rruga Skenderbeg 12
Tirana
Shqipëria

Access and opening times

Help us improve GOV.UK

Please don't include any personal or financial information, for example your National Insurance or credit card numbers.