Empty Homes Round 2 – Frequently asked questions
Q. Can you please explain what is meant by paragraph 45 of the bidding guidance, ‘Providers should note that Empty Homes Funding is not available for use as Temporary Social Housing?’

A. This statement should read ‘Providers should note that Empty Homes Funding replaces Temporary Social Housing Grant.’  This has been corrected in the published version of the prospectus.  
