Njoftime shtypi

Ju mund te perdorni filtrat per te treguar  vetem rezultatet qe perputhen me interesin tuaj 

Filter announcements
Get updates to this list email feed

Copy and paste this URL in to your feed reader

 1. Reforma e gjyqësorit në Shqipëri

  • 13 July 2015
  • FCO
  • Speech
 2. Ditëlindja e Mbretëreshës në Tiranë

  • 9 July 2015
  • FCO
  • Speech
 3. Fjala e Ambasadorit Britanik gjatë ceremonisë së dorëzimit të unazës së rreshterit John Thompson

  • 17 March 2015
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 4. 100 ditë deri në 2014 Samitin e NATO-s në Uells

  • 29 May 2014
  • FCO, MODdheWO
  • News story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 5. Analiza vjetore e Drejtorise se Burgjeve Shqiptare

  • 20 January 2014
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 6. Tryezë e rrumbullakët mbi temën e gjakmarrjes

  • 16 December 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 7. Partneritet për Qeveri Të hapur

  • 9 December 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 8. Deklaratë e përbashkët Ndër-Ministrore e Mbretërisë së Bashkuar në Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, 9 dhjetor

  • 9 December 2013
  • DFID and FCO
  • News story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 9. Henry Moore. Grafika dhe skulptura.

  • 17 September 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 10. Kjo stërvitje e përbashkët krijon dhe konsolidon miqësinë dhe bashkëpunimin mes dy forcave tona të armatosura.

  • 11 September 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 11. “Luani Shqiptar 2013” mundëson personelin tonë ushtarak Britanik dhe atë Shqiptar të provojë dhe të përmirësojë aftësitë e veta në kushte sfide.

  • 11 September 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 12. Kjo stërvitje shënon fillimin e dislokimit vjetor të Grupit Operacional të Reagimit, grup i cili përfshin më shumë se 3000 burra dhe gra

  • 11 September 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 13. Një nga tregimet e suksesit të biznesit të Britanisë në Shqipëri

  • 4 June 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 14. Duke festuar ditëlindjen e Madhërisë së Saj Mbretëreshës Elizabet, në Tiranë

  • 23 May 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 15. Investimet Britanike në Shqipëri

  • 8 March 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 16. Uellsi: Gjuha dhe njerëzit

  • 1 March 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 17. Fjala e Ambasadorit Britanik Nicholas Cannon mbi zgjerimin e BE-së

  • 21 February 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 18. Forcimi i Sherbimit të Provës në Shqipëri

  • 24 January 2013
  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 19. Ministrat Britanike dhe Shqiptarë nënshkruajnë Marrëveshjen e Transferimit të Burgosurve

  • 15 January 2013
  • FCO and MOJ
  • Press release

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government