Njoftime shtypi

Ju mund te perdorni filtrat per te treguar  vetem rezultatet qe perputhen me interesin tuaj 

Filter announcements
Get updates to this list email feed

Copy and paste this URL in to your feed reader

 1. Kursi Psikologja e Udhëheqjes

  • World news story
 2. Fjala e zëvendësambasadorit Britanik në Forumin e 4 Rajonal mbi Sundimit të së Drejtës në Europën Juglindore

  • FCO
  • Speech
 3. Çështjet dypalëshe Mbretëri e Bashkuar - Shqipëri

  • World news story
 4. Ambasada Britanike organizon Ditën Përkujtimore 2016

  • World news story
 5. Konferencë mbi Arsimin e Lartë në Shqipëri

  • FCO dhe British Council
  • Speech
 6. Mbretëria e Bashkuar fuqizon marrëdhëniet me Shqipërinë në fushën e mbrojtjes

  • World news story
 7. Ambasadori, Duncan Norman, paraqiti letrat kredenciale

  • FCO
  • Speech
 8. Emërohet Ambasadori i ri në Shqipëri

  • FCO
  • News story
 9. Kurs mbi zonat ekonomike ekskluzive në Shqipëri

  • World news story
 10. Ditëlindja e Mbretëreshës 2016 në Tiranë

  • FCO
  • Speech
 11. Kompanitë britanike vlerësohen për promovimin e të drejtave LGBTI

  • World news story
 12. Ambasada Britanike konfirmon mbështetjen e saj të vazhdueshme për arsimin e lartë në Shqipëri

  • World news story
 13. Projekt binjakëzimi mes Shqipërisë dhe MB-së në mbështetje të sistemit penitenciar

  • World news story
 14. Vizita e Sekretarit të Jashtëm të Mbretërisë së Bashkuar në Tiranë

  • World news story
 15. Dita Përkujtimore 2015 në Shqipëri

  • World news story
 16. Promovimi i të Drejtave të Njeriut të qytetarëve LGBT në Shqipëri

  • World news story
 17. Rritja e ndërgjegjësimit në luftën kundër trafikimit të qenieve njerëzore

  • World news story
 18. Marrëdhëniet mes autoriteteve Britanike dhe së ashtuquajturës Dhoma Britanike e Tregtisë

  • World news story
 19. Britania e Madhe mbështet Shqipërinë në BE, por reformat duhet të jenë të pakthyeshme

  • World news story
 20. Filma Britanikë në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri

  • World news story
 21. Stërvitja e përvitshme e Këmbësorisë Biza 15

  • World news story
 22. Analiza e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri- 2015

  • World news story
 23. Reforma e gjyqësorit në Shqipëri

  • FCO
  • Speech
 24. Ditëlindja e Mbretëreshës në Tiranë

  • FCO
  • Speech
 25. Forum publik konsultues mbi reformën e gjyqësorit në Shqipëri

  • World news story
 26. 800-vjetori i nënshkrimit të Magna Carta-s

  • World news story
 27. Forumi mbi trafikimin e qenieve njerëzore

  • World news story
 28. Ambasadori takohet me studentë anglisht-folës

  • World news story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 29. Fjala e Ambasadorit Britanik gjatë ceremonisë së dorëzimit të unazës së rreshterit John Thompson

  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 30. Familja shqiptare i kthen unazën të afërmve të rreshterit Britanik

  • World news story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 31. Dita Përkujtimore 2014 në Shqipëri

  • World news story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 32. Dita Perkujtimore për Dëshmorët, 2014

  • World news story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 33. NATO: Të Ndërtojmë Stabilitet në një Botë të Paparashikueshme

  • World news story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 34. Festa e Ditëlindjes së Mbretëreshës në Shqipëri

  • World news story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 35. 100 ditë deri në 2014 Samitin e NATO-s në Uells

  • FCO, MODdheWO
  • News story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 36. Ndryshime në proçedurat e aplikimit për vizë në Shqipëri

  • World news story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 37. Simpozium mbi Etikën Gjyqësore

  • World news story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 38. Ndryshim në procesin e aplikimit për vizë britanike në Shqipëri

  • World news story

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 39. Analiza vjetore e Drejtorise se Burgjeve Shqiptare

  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government

 40. Tryezë e rrumbullakët mbi temën e gjakmarrjes

  • FCO
  • Speech

  First published during the 2010 to 2015 Conservative and Liberal Democrat coalition government